Mar 27, 2016

My Time With Baylis & Harding Lux Treatment


Sama pomisao da priuštim sebi sat vremena potpunog uživanja, uvek je podrazumevala - posetu spa centru ili salonu lepote. Međutim, pronašla sam mnogo bolje rešenje koje ne iziskuje dodatno trošenje vremena niti energije. U pitanju je jedan savršen set za negu stopala, kojima verujem, svi posvećujemo jako malo pažnje. Njegovo ime je Baylis & Harding, engleski brend koji se od skoro pojavio na našem tržištu i potpuno me oduševio svojim luksuznim pakovanjima i pre svega, sjajnim kvalitetom. Nalazi se na policama DM drogerija i po meni, odličan je poklon za svaku damu koja zaslužuje vrhunsku negu i naravno, malo predaha od napornog dana. 
Kako sam sebe već davno okarakterisala kao osobu izraženih hedonističkih poriva, nije mi bilo potrebno mnogo za još jedan takav ugođaj.
Dok su se na plejlisti vrteli Cafe del Mar instrumentali, miris soli rastopljene u vodi, pretvorio je celu sobu u pravi kućni "spa centar". Za dodatni doživljaj preporučujem potpuni mrak uz tek poneki odsjaj sveće.
Tretman izgleda ovako:
1. U toplu vodu rastopite so koja se nalazi u maloj kutiji. Količina koju dobijete dovoljna vam je za 3 tretmana. Narednih 20 minuta, blagim masiranjem stopala skidate mrtve ćelije koje biste inače morali turpijom za pete.
2. Posle tih 20 minuta, peškirom blago obrišete stopala i namažete ih losionom.
3. Za bolji efekat upijanja proizvoda, obujete mekane čarape koje se takođe nalaze u setu.
Moram da priznam da je ovo jedan od boljih kućnih tretmana koji sam imala priliku da probam. S obzirom na to da mi je prilikom odabira poklona za druge ili za sebe, veoma bitna lepa ambalaža, sledeći put biram jednu od ove dve kupke za telo. Pogađate koja?
S ljubavlju,
Marina

_______________________________________________________________
Proizvodi/Products: Baylis & Harding - FACEBOOK / INSTAGRAM
Fotografije/Photographs: Marina, The Book of Happiness
      
Sestre ART -NAGRAĐIVANJE 

Tim "Sestre ART" čine dve kreativne sestre koje su odlučile da se oprobaju u izradi nakita koji je specifičan po jednom detalju. On se pravi ni manje ni više nego od ESCAJGA. Verovali ili ne, moguće je. Kada ga pogledate na prvi nakit, nikada ne biste ni posumnjali da nastaje od kašika i viljušaka a izgleda jako efektno. 
Pitala sam Anitu, jednu od sestara, kako je zapravo nastala njihova priča i rekla je sledeće:
"Ideja da počnemo izradu nakita od escajga desila se sasvim spontano. Na  poklon smo dobile neke slične komade i pomislile da možemo da se oprobamo u tome. Nismo znale šta nas čeka, niti kako izgleda sam proces izrade. Pre svega, nije lako doći do dobrog i lepog escajga. Nekada se to razvije u čitavu potragu i istraživanje. Kao i svi počeci, i naš je bio obeležen greškama, isprobavanjem i ponovnim pokušajima sve dok nismo pronašle najbolji način savijanja escajga. Tu nam naravno u pomoć pristiže i par muških ruku."

Sestre ART vam ovom prilikom poklanjaju PRSTEN sa fotografije.
Potrebno je da:
1. Lajkujete stranicu Sestre Art
2. Ostavite komentar ispod fotografije iznad koju vidite u ovom postu a nalazi se na mojoj Facebook stranici

* Nagradna igra važi samo za teritoriju Srbije.
* Igramo se narednih 5 dana.
Srećno!

3 comments:

  1. Pravi hedonistički post :-) Divan brend, koji ću rado i sama isprobati. Sve pohvale draga Mari,
    Cmok

    ReplyDelete
  2. Excelent Product!

    Please check my Blog!! :)

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    ReplyDelete
  3. Njihovi proizvodi su mi " domaci" odavno :) Volim njihova pakovanja i to sto vode racuna o svakom detalju :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...